7 June 2014

Life :')

So early in the morning. Haha. Pernah terfikir kau menyusahkan orang? Pernah terfikir kemunculan kau tidak diundang walhal dengan siblings/friends or lover? Pernah terfikir semua tu? Actions speak louder than words kan? :') That moment when you are already give up on everything and you feel empty,blank. Stuck in yr own emptiness world. Satu masa where kau dah penat nak jaga hati semua orang, bukan kau harapkan balasan, tak, cuma kau harapkan yang terbaik, cukuplah sekadar melihat pengorbanan yang sekalipun tidak pernah dipandang. Bahagiakan bila tengok orang di sekeliling kita bahagia? Bahagiakah? :') being throw away/ignored by yr siblings/friends/lover is really an awful thing to happen. Manusia tidak pernah lupa daripada melakukan kesilapan kerana tiada manusia yang sempurna. Maafkan salah silap.

P/s: I will do whatever to be a good daughter and being able to make my parents proud of me. May all my dreams come true one day, insyaAllah :')
Post a Comment
HAK MILIK BIHAQ